Безплатни консултации и номинация!

През месец март имахме щастието да участваме в две интересни събития, организирани от Логопедия.БГ.

Първото е ежегодната кампания „Логопед с добро сърце“. Тази година беше под надслов „Провери, за да знаеш“ и беше насочена към ранната интервенция при комуникативните нарушения при децата, както и към създаването на регулярни навици за посещение при логопед.

И тази година не пропуснахме да се включим в кампанията в периода от 01.03-10.03.2023г. През тези дни успяхме да направим 15 безплатни логопедични консултации, като 58% от тях бяха с деца под 3г. възраст. Тази статистика остави у нас приятното чувство, че родителите са по-информирани от възможността за ранна интервенция при малчуганите и са наясно към какъв специалист следва да се обърнат при въпроси, свързани с развитието им.

Второто събитие, в което бяхме участници бяха първите годишни награди „Логопед на годината“. Получихме номинация в категория „Организация“, за което сърдечно благодарим. Благодарим и на всички родители, които гласуваха за нас и ни подкрепиха.

Е, награда не получихме, но пък си тръгнахме от събитието заредени с много позитивна енергия, с нови запознанства с колеги логопеди, както и с прекрасни подаръци от партньорите на събитието – ThinkleStars, Издателство ФЮТ, Издателство Клевърбук, Carrot, Логопедичен магазин Logo-store.eu. И разбира се, най-голямата награда за нас остава признателността на родителите.