Зори на стаж при нас

През изминалите месеци имахме отговорността да бъдем ментори на Зорница Тернева. Тя беше верен приятел на децата в техните игри, подкрепяше ги и им помогна да научат много нови неща. Надяваме се и ние да сме били полезни на Зори – нашият пръв стажант, и да сме помогнали за обогатяването на нейния практически опит. Пожелаваме попътен вятър, много постижения и успешна професионална реализация!

Ето нейните думи за прекараното време при нас:

Стажът ми при Йоана и Жаки беше едно голямо приключение. Започнах при тях с малко теоретични познания и никакъв практически опит. Въпреки това те с готовност и желание ми показваха и обясняваха. Няма нещо за което аз да съм попитала и те да не са ми обяснили. Научих много от тях. Но това не е най-важното. Най-важното е желанието, с което децата ходят при тях. Децата са много различни, но това няма значение. Йоана и Жаки успяват да станат верни приятели на всяко едно от тях и с лекота да съчетават работата и игрите в техните часове. Ето това ме впечатли най-много – доверието и приятелството им с децата. Всеки ден беше различен от останалите и всеки ден аз научавах по нещо ново. Когато мина известно време от моето стартиране на стажа, те започнаха да ми дават да играя игри с децата под тяхното наблюдение и ако е необходимо – съдействие и насоки. В последния месец от стажа водех целия час с няколко деца отново под тяхното наблюдение. Оставиха ме сама да преценя кое е подходящо за децата, с които ще работя. Жаки и Йоана искат техните стажанти да се научат и да станат добри специалисти. 
Радвам се, че започнах стажа си при Жаки и Йоана. Научих много и срещнах нови приятели – малки и големи. Благодаря Ви, момичета! Бъдете все така неуморими, позитивни, готини и добри!